24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Aykan'dan ağır suçlama: Bazı takımlar kollanıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, bazı takımların açık ve net biçimde hakemlerce kritik maçlarda korunup, kollandığını savundu.

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, geçen Cuma günü yapılan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi ve verdiği tartışmalı kararlar hakkında, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin`e bir yazı gönderdiğini ifade etti.

Aykan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ``Bazı takımlar açık ve net biçimde hakemlerce kritik maçlarda korunup, kollanmaktadır. İnsanların alın teri çalınmakta ve bir kentin geleceğiyle oynanmaktadır. Olup bitenleri sağır sultanlar bile duymuştur. Son Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasında, Trabzonspor 2-1 galip durumdayken bütün spor kamuoyunun ittifakla penaltı olarak nitelendirdiği, 3 yaşındaki çocuğun gördüğü pozisyonu hakemlerin görmemesi mümkün değildir. Gökdeniz suçludur. Kabul ediyoruz ve cezasını çekiyor. Peki Metin Tokat hak ettiği tokatı kimden yiyecektir?``

aa
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 19:25:15
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 19:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet akkoyun IP: 212.174.189.xxx Tarih : 6.12.2005 17:11:16
Sayın Millet vekilimizi Kutluyorum. Bizler Spor'u Barış Kardeşlik ve Dostluk olarak görüyoruz ama maalesef Hakemler 2 seneden beri özellikle FB çok kolluyorlar.Ben GS olarak bizim ANKARA Spor Macında verilmeyen penaltımız gibi Ts sporunda penaltısı verilmedi.