18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Aziz Yıldırım: Daum kalacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 30 yıl sonra üstüste şampiyonluk elde ettikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, Lig TV’de katıldığı canlı yayında yaptığı konuşmada, uzun bir aradan sonra üstüste şampiyon olarak tarih yazdıklarını kaydederek, “Sezon başında favori bizdik. Bu ligin en iyi takımı Fenerbahçe’dir. Bugün Fenerbahçe camiası mutludur. Önümüze daha umutlu bakıyoruz” dedi.

DAUM KALACAK

Teknik direktör Christoph Daum ile ilgili spekülasyonlara da değinen Yıldırım, “Daum kalacak bunu herkes bilsin. Buradan açıklıyorum, Daum kaldı” dedi.

Yıldırım, Galatasaray’ın UEFA Kupası’ndaki şampiyonluğuna ”tesadüf” demesinin yanlış anlaşıldığını belirterek, “Ben tesadüf derken maçlar için demedim. Eğer onlar hazırlıklı olsalardı bugünlerdeki gibi olmazlardı. Bakın MTK, 1964’te şampiyon oldu nerede şimdi yok. Steau Bükreş oldu yok. Altyapıları iyi hazırlamak gerekiyor. Neyse sayemde formalar yapıp para kazandılar” diye konuştu.

Küfürle sürekli mücadele ettiğini de anlatan Yıldırım, “Küfürle mücadele ettim. Şahıslara kadar indim. Dedim ki küfür etmeyeceksiniz. Ama çıkıp da (hakediyor) derseniz tepki koyarlar” dedi.

“TÜRKİYE LİGİ ARTIK FENERBAHÇE’Yİ KESMEZ”

Yıldırım, artık gelecek sezonun değerlendirmesini yapacaklarını kaydederek, “Önümüze bakıyoruz. Türkiye Ligi artık Fenerbahçe’yi kesmez. Avrupa’da da başarıyı yakalamak istiyoruz. Eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. Biz Avrupa’da hedef olarak 2007’yi koyduk. Bu 2007 olmaz 2008 olur. Ama mutlaka sportif başarıyı yakalayacağız” diye konuştu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN KUTLADI

Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini telefonla aradığını, oyuncuları ve yöneticileri kutladığını, kendisinin de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

CANAYDIN KUTLADI

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kendilerini 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaşan ezeli rakipleri Fenerbahçe’yi maç sonrasında kutladı.

Özhan Canaydın, maç çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Güzel bir maç oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum. Şampiyonluk Fenerbahçe’ye hayırlı olsun” dedi.

Canaydın, “Hagi ile devam edecek misiniz?” sorusuna ise yanıt vermedi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy ise, “Haklı bir galibiyet aldılar. Demek ki Fenerbahçe, hakemler önayak olmadan da maç kazanabiliyor” dedi.

Gürsoy, bir gazetecinin soru sormayı sürdürmesi üzerine, “Beni daha fazla konuşturmayın” diyerek konuşmadı.

aa
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2005 Pazar 23:31:01
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 03:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?