27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Aziz Yıldırım haftaya dönüyor

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yeni kulüp merkezinde toplandı. 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Nihat Özdemir, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu toplantısına katılmadığını belirterek, "Başkanımızın şu anda sağlık durumu gayet iyi. 

Arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak için toplantının sonuna geldi. Aldığımız kararlar konusunda kendisine bilgi verdik. Başkanımızın göreve dönüşü konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Tüm yönetici arkadaşlarım gibi ben de dönmesini istiyorum. Önümüzdeki hafta başkanımız, kararını kamuoyuna açıklayacak" dedi. 

Teknik Direktör Christoph Daum'un sözleşmesinin feshedildiğini belirten Özdemir, "Avukatlarımızla yapılan görüşme sonunda imzalar atılınca fesih işlemi tamamlanacak. Daum'a sözleşmesindeki rakam kadar tazminat ödenecek. O da fazla birşey değil. Yeni teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Birçok teknik adamla görüşüyoruz. Önümüzdeki hafta teknik direktörümüzü açıklayacağımızı tahmin ediyorum. Transferlerle ilgili çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Transferi sonuçlandırdıkça açıklama yapacağız" ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Christoph Daum dışındaki teknik kadronun görevde olduğunu, çalışmaların, plan ve programların devam ettiğini kaydeden Özdemir, yeni sezon açılışında teknik direktörün takımın başında olacağını vurguladı. Özdemir, Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise Trabzonspor yönetiminden cevap beklediklerini sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 20:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?