19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Aziz Yıldırım yeniden FB başkanı

aziz yıldırımFenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım, sandıktan çıkan geçerli oyların tamamını alarak 8. kez başkan seçildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 2 gündür devam eden genel kurulda üyeler, tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım için oy verdi. Başkanlık seçiminde 2 bin 831 oy kullanıldı ve bu oyların 7'si geçersiz sayıldı. Aziz Yıldırım, 2 bin 824 oy ile yeniden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı seçildi.

8. kez başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, oyların açıklanmasının ardından kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Kongrenin yapılmasında emeği geçen herkese teşükker eden Aziz Yıldırım, "2 bin 800'ün üzerinde üyeye buraya gelip, bize güven vermesi ve bize geleceği doğru azmettirmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor ve korkularımızı attık. İnşallah, iyi bir dönemde 100. yılda Fenerbahçe'ye layık şekilde her branşta başarıyı yakalarız. Hedefimiz, 100. yılımızın Fenerbahçe'ye yakışır şekilde kutlanıp, çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatılmasıdır. Bu desteğe layık olmak için çalışacağız. İnşallah, bir dahaki genel kurula yüzümüzün akıyla gelip, sizi üzmeyiz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılında Aziz Yıldırım başkanlığında görev yapacak olan yönetim kurulu şöyle:
"Asil Üyeler: Nihat Özdemir, Vedat Olcay, Ali Koç, Nihat Özbağı, Alaeddin Yıldırım, Murat Özaydınlı, Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Serhat Çeçen, Faruk Neşet Yalçın, Tuncay Uzun, Şekip Mosturoğlu, Tahir Perek
Yedek Üyeler: Ömer Temelli, Ünal Uzun, Rahmi Eyüboğlu, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Selim Özsoy, Ercan Karasu."

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 18:03:39
Güncelleme :25 Haziran 2006 Pazar 19:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?