30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Baki Mercimek'ten Ankaraspor'a imza

Ankaraspor, Beşiktaş'tan ayrılan savunma oyuncusu Baki Mercimek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaraspor Kulüp Binası'nda gerçekleştirilen ve Ankaraspor Genel Menajeri Mehmet Şen'in de hazır bulunduğu imza töreninde Baki Mercimek, kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Baki Mercimek, Beşiktaş'ta yaşadığı tecrübeleri Ankaraspor'a aktarmak ve başarılı olmak istediğini belirterek, "Beşiktaş'ta 2 sezon oynadıktan sonra yeniden Ankara'ya döndüm. Beşiktaş'ta çok güzel tecrübeler yaşadım. Bunları Ankaraspor'a taşımak istiyorum. Sorumluluklarımı biliyorum ve burada başarılı olacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ta başarılı oldum. Kupalar kaldırdım. Ankaraspor'da da başarılı olacağımıza inanıyorum. Ankaraspor'da ligi üst sıralarda bitirmek ve Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamak istiyoruz" dedi. Baki, Beşiktaş'tan ayrılışıyla ilgili sorulara ise, Ankaraspor'a imza atmanın verdiği mutluluğu yaşadığını ifade ederek, cevap vermedi.

Genel menajer Mehmet Şen ise, çok iyi bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Baki'yi Beşiktaş'a transfer olmadan önce de almak istemiştik. Transfer be seneye nasip oldu. Baki, çok iyi bir insan ve iyi bir sporcu. Genç oyunculara örnek olacak ve liderlik yapabilecek bir futbolcu. Ankaraspor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Baki, daha sonra yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 12:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?