15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Başbakan’dan Seyrantepe müjdesi

Cimbom'a müjde. Erdoğan, stat için cumaya kadar tüm işlemlerin bitirilmesi talimatını verdi.

Başbakan Erdoğan, Galatasaray’ın yeni stat inşaatı için son onayı verdi. Sarı kırmızılılar da inşaata haziran ayında başlayacak.

GALATASARAY Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetici Işın Çelebi ve stat projesiyle ilgili 3 mimar, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Beşiktaş’taki çalışma ofisinde Seyrantepe’de yapılacak olan stat projesiyle ilgili yaklaşık 1 saat süren bir brifing verdiler. Brifingi dikkatle dinleyen Başbakan Erdoğan daha önce de onayladığı projeye son onayı da vererek, inşaata başlanması için bitirilmesi gereken bürokratik işlemlerin cuma gününe kadar mutlaka tamamlanması için ilgili kişi ve kurumlara direktif verdiği öğrenildi.

Pürüzler çözülecek

Bu arada Mecidiyeköy’deki arazi ve Ali Sami Yen Stadı’yla bağlantılı olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilgili prüzler karşılıklı anlaşmalarla çözümlenecek. Galatasaray’ın A.Samiyen Stadı’nın üst hakkında vazgeçeceği için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yaşanan pürüzlerde kısa zamanda çözülecek. Bu gelişmeler ışığında sarı kırmızılılar, Seyrantepe’de yapılacak stadın temelini de haziran ayında atmayı kesinleştirdiler.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 07:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?