18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Başkent derbisinde centilmenlik ön planda

Birinci Süper Lig’de bu hafta sonu Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Ankaragücü arasında yapılacak Başkent derbisi öncesi her iki kulüp temsilcileri de centilmeliğin ön planda olması gerektiğini ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, saha dışındaki dostluğun daha önemli olduğunu kaydederek, "Centilmence bir maç olmasını diliyorum. Ankaragücü karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da fikstür gereği zor maçlar oynadıklarını, ancak Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Reha Kapsal, hafta sonunda oynayacakları Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçının fair play kuralları içinde geçmesini umduğunu kaydetti.

Gaziantepspor maçından bu yana ligde puan alamadıklarını vurgulayan Kapsal, "Her iki takımın da kendisine yakışır güzel futbol oynayacağına inanıyorum. Zor maç olacak. 3 puan almak istiyoruz. Seyircimizin bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini bekliyoruz"dedi.

ANKARA - AA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 08:35:39
Güncelleme :28 Ekim 2004 Perşembe 11:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?