28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Beckham çiftinin oğlu sara hastası

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham'ın 4 yaşındaki oğlu Romeo'nun sara hastası olduğu bildirildi.

Dünyanın en medyatik çiftlerinden Beckhamların, 3 çocuğundan ortancası Romeo'nun sara olduğunun kısa süre önce netlik kazandığı ve doktor kontrolüne alındığı bildirildi.

İngiliz basınına dayanılarak verilen haberlerde, Victoria Beckham'ın cumartesi günü 3 çocuğuyla birlikte Madrid'den İngiltere'ye dönüşünde havaalanında kendisini karşılayan ve fotoğraf çekmeye başlayan paparazzi fotoğrafçılarına, ''Onu rahat bırakın! Sara hastalığı var, flaşlar bir sara krizine neden olabilir, onu öldürebilir. Bunu yapamazsınız!'' diye bağırdığı belirtildi.

Olay sonrasında açıklama yapan Splash News adlı fotoğraf ajansının sahibi Kevin Smith, ''Hiçbir fotoğraf bir çocuğun hayatına değer değildir. Artık Romeo'nun durumunu biliyoruz. Fotoğrafçılarıma onun flaşlı fotoğraflarınıçekmelerini yasaklayacağım. Umarım diğer ajanslar da aynısını yaparlar'' dedi.

Havaalanında fotoğraf çekilmesi sırasında etkilenen ve tepki göstermeye başlayan Romeo'nun şimdiye kadar 4 kez sara krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Beckham çiftinin, aynı hastalığa sahip olan ünlü şarkıcı Elton John ile de konuşup, Romeo'ya yardımcı olabilecek bilgiler aldığı kaydedildi.



aa
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 18:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?