28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Beşiktaş, Efes'e şans vermedi

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'i 74-65 mağlup ederek, rakibine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırdı. 

Beşiktaş Cola Turka teknik heyeti ve oyuncuları, karşılaşma sonrası galibiyet coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı. Beşiktaş Cola Turca Antrenörü Murat Didin, maç sonrası yaptığı açıklamada, her geçen gün daha iyi olacaklarını belirterek, "Basketbola aşık, coşkulu bir taraftar grubu önünde oynadık. Bu takım her geçen periyot daha iyi olacak. Maç boyunca taraftarların pozitif enerjisini aldık. Taraftarın büyük bir desteği vardı. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bütün oyuncularımı aldıkları bu galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi. 

Siyah-beyazlı oyuncular Barış Güney ve Erkan Veyseloğlu ise, Efes Pilsen karşısında istedikleri oyunu sergilediklerini belirterek, "Galibiyeti seyircilerimize armağan ediyoruz. Seyircilerimiz her zaman böyle olduğu zaman kimse bizi burada yenemez. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı. 

Efes Pilsen Antrenörü Oktay Mahmuti ise, mağlubiyeti hak ettiklerini belirterek, "Mutlaka yenilgiler alacağız. Yenilgi almamız normal, ancak bugün sahada gerekli mücadeleyi, oyun karakterini ortaya koyamadık. Önümüzde zorlu maçlar var. Daha iyi duruma gelmeliyiz. Eksiklerimiz var, bu eksikleri gidermeliyiz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 22:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?