16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Beşiktaş kongrede başkanını seçti

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen olağan seçimli genel kurulda, Yıldırım Demirören 2 bin 491 oyla yeniden kulüp başkanlığına seçildi. 

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda 15 sandıkta yapılan oy verme işleminin sona ermesinden ardından oylar sayıldı. 

Kullanılan 2 bin 924 oydan 2 bin 491'ini alan Yıldırım Demirören, yeniden kulüp başkanlığına seçildi. 

Genel kurulda 269 boş oy çıkarken, 164 oy ise geçersiz sayıldı. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından salon tamamıyla boşalırken, salonda yalnızca Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ile listesinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları kaldı. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, sonucun açıklanmasının ardından yaptığı kısa konuşmada, çok güzel bir kongre geçirdiklerini belirterek, "Beşiktaş'a yakışan çok güzel bir kongre geçirdik. Son kongreye 4 adayımız, 6 bin 900 delege katılmıştı. Bugün tek aday, 3 bin delege katılması, hem yönetime hem de kulübe sahip çıkmasının çok güzel bir örneğidir. Gelen ve gelmeyen, oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak tek yumruk olalım, yeni bir sayfa açalım. Camiamıza hayırlı olsun. Beşiktaş birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olduğu an her türlü engeli aşacaktır" dedi. 

Öte yandan genel kurulda Divan, Denetleme, Sicil ve Müze kurulları seçimleri de yapıldı. Görevliler, bugün yalnızca başkanlık için verilen oyları sayarken, kurullar için verilen oylar mühürlenerek kulüp binasına gönderildi. Kurullarla ilgili sayımın Çarşamba günü kulüp binasında gerçekleştirileceği bildirildi. 
A.A.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar 19:36:39
Güncelleme :28 Ocak 2007 Pazar 23:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?