19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Beşiktaş onu yalnız bırakmadı

Beşiktaş’ın milli kalecisi Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin, uzun süredir girdiği hayat mücadelesini dün kaybetti. Melek Zengin kanser tedavisi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Son olarak, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sarı lacivertli taraftarlara ''Bütün anneler 'Melek'tir. Geçmiş olsun Tolga'' yazılı pankartı açtırtarak bütün futbolseverleri birleştiren Melek Zengin, ne yazık ki kansere yenik düştü.

TOLGA İSTANBUL’A DÖNDÜ KARA HABER GELDİ

Önceki gün annesinin durumunun ağırlaşması üzerine Trabzon’a giden Tolga Zengin, dün tekrar İstanbul’a döndü. Ancak Tolga havaalanına iner inmez kara haberi aldı. Annesinin vefaat ettiğini öğrenen başarılı kaleci, tekrar apar topar memleketine döndü.

Tolga, annesi Trabzon’a döndüğünden bu yana her hafta teknik direktör Slaven Bilic’ten aldığı izinle annesini ziyarete gidiyordu.

BEŞİKTAŞ TRABZON'A UÇTU

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 10.00'da özel uçak ile Trabzon'a hareket eden Siyah-Beyazlı kafilede Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol şubesi transferden sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı başta olmak üzere yöneticiler, futbolcular, Bilic, teknik heyet ve kulüp personeli de yer aldı.

Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenaze törenine katılacak olan siyah-beyazlılar akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.

CENAZE BUGÜN KALDIRILACAK

Melek Zengin, bugün ikindi namazının ardından Trabzon İskenderpaşa Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenazeye Beşiktaş futbol takımı da özel uçakla gelerek tam kadro katılacak.

...
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2013 Cuma 13:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?