27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Beşiktaş puan kaptırdı

Turkcell Süper Lig'in 16. hafta kapanış mücadelesinde Manisaspor sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇIN ANLATIMI

1. dk: Karşılaşma Manisaspor'dan Isaac'in vuruşuyla başlıyor.

3. dk: Beşiktaş atağında Fink savunmanın arkasına havadan pasını attı, Bobo hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

6. dk: Beşiktaş'ta Tello sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, İbrahim Toraman yükseldi kafayı vurdu ama top üst direkten geri geldi.

10. dk: Manisaspor atağında Ferhat ceza sahası önünde savunmaya baskı yaparak topu içeriye vermek istedi ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

15.dk: Manisaspor'da Mehmet Nas sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı sonrasında Mehmet Güven gelişine çok sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı

22. dk: Manisaspor'da Mehmet Güven bir kez daha korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

24. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Bobo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

32. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Manisaspor Kalabane'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Mehmet Nas sağ kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı Kalabane yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Rüştü'nün üstünden ağlarla buluştu.

35. dk: Manisaspor atağında Eren ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

40. dk: Beşiktaş'ta Nihat kaleye yaklaşık 28 metreden serbest vuruş kullandı, direk kaleye çok sert vurdu ama top kaleci İlker'de kaldı.

43. dk: Beşiktaş atağında İsmail sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

45. dk: Hakem Selçuk Dereli ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-1 Beraberlikle sona eriyor.

46. dk: Beşiktaş hakem Selçuk Dereli'nin düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

49. dk: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

50. dk: Beşiktaş'ta Tello sol kanattan serbest vuruş kullandı, arkaya doğru ortasını yaptı Ferrari arka direkte kafayla topu altıpas içine indirdi ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

55. dk: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.

61. dk: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten farklı bir şekilde auta çıktı.

67. dk: Manisaspor'da Yiğit Gökoğlan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Isaac penaltı noktası üzerinde gelişine şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

71. dk: Beşiktaş atağında Ernst sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi.

77. dk: Manisaspor atağında Yiğit Gökoğlan sağ kanattan ceza sahası içine doğru pasını verdi Isaac hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

80. dk: Beşiktaş atağında Nobre sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama hakem Nobre'ye faul yapıldığına karar verdi.

87. dk: Manisaspor atağında Yiğit Gökoğlan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Rüştü çıkarak Kemal'den önce topun sahibi oldu.

88. dk: Beşiktaş atağında Nobre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci İlker son anda topu iki hamlede kurtardı.

90. dk: Hakem Selçuk Dereli maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Manisaspor ve Beşiktaş haftayı 1'er puanla kapatıyorlar.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 22:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?