28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Beşiktaş taraftarı olay çıkardı

Beşiktaş'ın kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti.

Maç sonrası stat önünde yönetim ve futbolcular aleyhine tezahüratlarda bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Futbolcular ve yönetimi uzun süre protesto eden siyah-beyazlı taraftarlar, şeref tribününe taş ve yabancı madde attı. Taraftarların attığı taşlardan biri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy'un makam aracına isabet etti.

Güvenlik güçleri, öfkeli taraftarları biber gazı sıkarak stat çevresinde uzaklaştırdı. Bunun üzerine Maçka Demokrasi Parkı'nda toplanan taraftarlar protestolarını sürdürdü. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç sonrası basın mensuplarına da tepki gösterdi. Taraftarlar, görüntü ve fotoğraf çekmek isteyen basın mensuplarına taşlı saldırıda bulundu.

Öte yandan, siyah-beyazlı taraftarların dağıtılmasının ardından TFF Başkanı Haluk Ulusoy'la birlikte şeref tribününden çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'u aracına kadar uğurladı.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 10:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?