28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Beşiktaş taraftarına kötü haber

Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı takımın seyircisi alınmayacak.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak 23'üncü hafta maçına Beşiktaş seyircisi alınmayacak.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında 26 şubat pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak derbi maça Beşiktaş taraftarlarının alınmamasını kararlaştırdı.

Vali Muammer Güler başkanlığında İstanbul Valiliği'nde toplanan kurul, iki takım arasında sezonun ilk yarısında BJK İnönü Stadı'nda yapılan maça Fenerbahçe taraftarlarının alınmaması nedeniyle, rövanş maçı için de aynı uygulamanın geçerli olmasını benimsedi.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, ligin ilk yarısında İnönü Stadı'nda oynanan maça kendi seyircilerinin alınmadığını ve eşitlik ilkesinin gözönünde tutularak Beşiktaş seyircisini Şükrü Saracoğlu Stadı'nda istemediklerini açıklamıştı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar ise hafta sonundaki Fenerbahçe derbisinde yüzde beşlik seyirci haklarını kullanacaklarını açıklamıştı.

Vardar, "Sayın Vali'nin başkanlığında yapılan toplantıda, önceki karar değiştirilmiş ve konuk ekiplere tribünlerde yüzde beşlik kontenjan ayrılmasına karar verilmiştir. Biz de kanunlara saygılıyız ve hakkımızı kullanacağız" demişti.
.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 13:09:44
Güncelleme :22 Şubat 2006 Çarşamba 13:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?