29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Beşiktaş yönetimi ibra edildi

Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu, mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi.

Yönetim kurulu idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi. Önce idari açıdan ibra edilen yönetim kurulunu 20 üye ibra etmezken, aynı üyeler mali açıdan da ibra lehine oy vermedi. Yönetim kurulu, bu oylara rağmen oy çokluğuyla mali açıdan da aklandı.

Bu arada yönetim kurulunu ibra etmeyen üyelerin kendi aralarında değerlendirme yaptıktan sonra mahkemeye gidip gitmeyeceklerine karar verecekleri bildirildi. Bazı üyeler, bu sayının daha fazla olduğu yönünde itirazda bulundu.

Beşiktaş'ta 2008 bütçesinin 150 milyon YTL olduğu açıklandı.

Kulüp derneğinin bütçesinin 29 milyon 605 bin YTL olduğu, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bütçesinin de eklenmesiyle bu rakamın 150 milyon YTL olacağı bildirildi.

Kulüp Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu ise üyelere mali konularda bilgi verdi. Soğancıoğlu, 31 Aralık 2007 tarihi itibariyle kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in alacağı dışında borcun 50.6 milyon YTL olduğunu söyledi.

Soğancıoğlu, Demirören'e olan borcun ise 34 milyon dolar olduğunu kaydetti. Kulübün toplam borcunun ise 90 milyon 89 bin YTL olduğu açıklandı.

AA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 16:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?