18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Beşiktaş'a hizmete geldim

Beşiktaş Futbol Direktörü Gordon Milne, Beşiktaş’ta en büyük hedefinin kaliteli futbolcular yetiştirmek olduğunu belirterek “İlk çalıştığım dönemden itibaren Beşiktaş’ta gerek sportif açıdan gerekse tesisleşme açısından büyük adımlar atıldığını görüyoruz. Kulübün Avrupa standartlarına ulaşabilmesi için bu gelişimi devam ettirmesi lazım. Bunun yanı sıra futbolda ilerlemesi için de altyapıya önem vermesi gerekiyor. Biz de bunu sağlamak için buradayız” dedi.

Altyapı Takımlarını henüz tam anlamıyla inceleyemediğini de sözlerine ekleyen Milne, ilk önce futbolla ilgili olan bütün çalışma birimlerini tüm detayıyla incelemek istediğini söyleyerek “Çalışmalarımızı altyapı personeliyle bir arada ekip çalışması ile yürüteceğiz. Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş’ta kaliteli altyapı futbolcuları var. Yeni oluşturacağımız sistemin içerisine A Takım ile idmanlara çıkan oyuncularımızı da ekleyerek profesyonel takıma kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Basında kendisi ile ilgili çıkan haberlere de değinen Milne, “Çıkan bu spekülasyonlar beni ilgilendirmiyor. Ben buraya Beşiktaş’ta yaşadığımız zaferlere, başarılara devam etmek için geldim. Beşiktaş’a hizmet etmek için varım ve bunun için buradayım. Bunun için de elimden geleni yapacağım’’ dedi.

Tigana ile aralarında herhangi bir problemin olmadığının da altını çizen Gordon Milne, Fransız teknik adamın son derece profesyonel olduğunu ve çok başarılı olacağına inandığını söyledi. Tigana'nın Fulham’ı çalıştırdığı dönemde tanıştıklarını ifade eden Milne, “İngiliz ekolünü bilen bir teknik adam. Bu yüzden onunla çok iyi anlaşıyoruz. Şu anda da hiçbir problem yaşamıyoruz. Basında çıkan haberler ikimizi de ilgilendirmiyor’’ şeklinde konuştu.
www.bjk.com.tr
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 18:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?