17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Beşiktaş'a Konya freni

Konyaspor, Süper Lig’in 12. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.
Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, maç sonrası yaptığı açıklamada, son haftaların formda 2 takımının karşılaştığını belirterek, "Çok zevkli bir mücadele oldu. Uzun süre 10 kişi oynadık, beraberliğe sevinmemiz lazım. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş’a da UEFA Kupası’nda başarılar diliyorum" dedi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Reha Muhtar ise, bu maçtan 3 puanla ayrılmak istedilerini söyleyerek, "2 tane çok zorlu maç oynadık. Bu nedenle bir konsantrasyon kaybımız oldu. Ama böyle kazalar olur, gidişatımız doğru. Bu puan kaybını beklemiyorduk. Çalınan penaltı kararları bence doğru. Hakemler böyle maç yönetirlerse problem olmaz" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque de, 1 hafta boyunca çok güç harcadıklarını söyleyerek, "Çok erken öne geçtik. Rakip 1 kişi de eksik kaldı. Bu 2 olayın erken olması, fazla gol arayışına girmememize neden oldu ve bu bize pahalıya patladı. Aldığımız 1 puana sevinmiyoruz. Bugün puan kaybetmemiz, şampiyonluğu kaybettiğimiz anlamına gelmez. Ama güzel bir seri yakalamıştık, bu bozulduğu için üzgünüm. Fizik olarak eksikliğimizi 5 yeni oyuncu koyarak kapatmaya çalıştık. Ama bu da bir bahane değil, 1-0 öne geçmiştik ve eksik bir takıma karşı oynuyorduk" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, herşeyden önce Konya halkına çok zevkli bir maç izlettiklerini söyleyerek, "Erken yediğimiz gol ve 10 kişi kalmamıza rağmen inancımızı yitirmedik. Galip gelebilirdik. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Maç berabere bittiği için onlar adına üzgünüm. Beşiktaş’a verilen penaltıda faulun lehimize olması lazımdı" ifadelerini kullandı.

kenthaber-ajanslar-istanbul
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 10:50:47
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 16:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?