29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Beşiktaş'la anlaştı mı?

Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusu Egemen Korkmaz, basında çıkan "Beşiktaş ile anlaştı" haberlerine açıklık getirdi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Egemen Korkmaz, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak "Benden hiç kimse yönetimimizle masaya oturmadan başka bir kulüple görüşmemi beklemesin. Bu benim yapıma da ters düşer. Ancak şu anda konuşulması gereken konular bunlar değil. Tek motivasyonumuz takımımızın sezon sonu hedefe ulaşmasına yönelik olmalı. Bu yönde çaba sarf etmeliyiz. Benim şahsen bundan başka düşüncem yok. Hakkımda çıkartılan farklı söylemlere de taraftarlarımız benden bir açıklama gelmedikçe inanmasınlar" dedi.

Sakatlık sebebiyle bir süredir uzak kaldığı yeşil sahalara yeniden dönmeyi çok istediğini belirten Egemen "Yaşadığım sakatlık sorunu tamamen geçti ve takımla antrenmanlara katılıyorum. Hedefim bir an önce sahalara dönmek ve zorlu şampiyonluk yarışında tekrar takımıma katkıda bulunmaya başlamak" ifadelerini kullandı.

Şu anda sadece çalışmalarıyla ilgilendiğini ve farklı konular üzerinde durmadığını dile getiren oyuncumuz, "Önemli bir avantajı kaybettik gibi görülse de ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Eğer iyi bir galibiyet serisi yakalarsak tekrar farkı arttırabiliriz" yorumunda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 17:38:00
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 20:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?