18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Beşiktaşlı yöneticiden çağrı

Kadıköy kapanmalı

Beşiktaşlı yönetici Bülent Deriş, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşanan bıçaklı saldırı olayıyla ilgili, "Zamanında İnönü'yü kapatanlar, şimdi aynı duruşu sergilemeli" diyerek federasyona seslendi..

Beşiktaşlı yönetici Bülent Deriş, ligde oynanan F.Bahçe-Sivas maçında televizyon görüntülerine de yansıyan bıçaklı saldırı olayıyla ilgili Futbol Federasyonu'nu göreve davet etti. 2004'te İnönü Stadı'nda çıkan kavgada Cihat Aktaş'ın bıçaklanarak öldürüldüğü zaman kendilerine 3 maç saha kapatma cezası verildiğini hatırlatan Deriş, "O dönem İnönü'yü kapatanlar, şimdi aynı duruşu sergilemeli ve Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nı da kapatmalı" dedi. Deriş, "İnönü'de münferit üzücü bir hadise yaşanmış, federasyon bu münferit olay için bize 3 maç saha kapatma ceza vermişti. Biz küfür ve şiddetin karşısında olduğumuz için verilen cezaya itiraz etmemiştik. Çünkü bütün statlarda sevgi ve huzur ortamının oluşmasını istiyoruz.

BELGELER ORTADA
Ancak son günlerde bir fotoğraf var ki, bizi son derece rahatsız etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünde bir kişi elindeki bıçakla etrafa saldırarak iki kişiyi yaralıyor. Bu noktada Türkiye Futbol Federasyonu'na sorumluluk düşüyor. 4 yıl önce nasıl Beşiktaş'ın sahası kapatıldıysa, bu olayların önüne geçilmesi için aynı kararlılıkla Fenerbahçe Stadı'nın da kapatılması gerekiyor. Herşey fotoğraflı ve belgeli ortadayken, federasyonun sessiz kalmasını şaşırarak izliyoruz. Yaşanan üzücü olaydan dolayı Ş.Saracoğlu Stadı kapatılmalı. Kapatılmalı ki bir daha böyle olaylar tekrar etmesin ve ders olsun" diye konuştu.

 

Sabah
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 04:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?