26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Beşiktaş'ta prim dopingi

Beşiktaşlı futbolculara prim dopingi

Turkcell Süper Lig'in bitimine 13 hafta kala, ligde şimdiye kadar topladığı 39 puanla üçüncü sırada yer alan Beşiktaş'ta teknik heyet ve yönetim, şampiyonluk ipini göğüslemek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin bugün yönetim kurulu ile bir görüşme yaptığı ve siyah-beyazlı yetkililerin prim sisteminin değiştirilmesi ile ilgili bazı kararlar aldıkları öğrenildi.

Sezon başından bu yana derbi maçlarda alınan galibiyetlere 15'er bin dolar, diğer karşılaşmalarda ise üç maç galibiyetine 15'er bin dolar prim kazanan Beşiktaşlı oyuncular artık daha fazla prim kazanacak.

Teknik heyet ve yönetim kurulunun belirlediği yeni prim sistemine göre siyah-beyazlı oyuncular önümüzdeki 13 haftada oynanacak derbi maçı galibiyetlerinde 15'er bin dolar, diğer Süper Lig mücadelelerinde elde ettikleri üç puan karşılığında da 7.5'er bin dolar prime sahip olacaklar.

Belirlenen bu yeni rakamlara göre siyah-beyazlı futbolcular ligde oynayacakları 13 maçı da galibiyetle tamamladıkları takdirde, her oyuncu toplam 112.5'er bin dolar primin sahibi olacak.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 01:40:45
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 02:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?