24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan

BEŞİKTAŞ'TA TEK HEDEF GALİBİYET

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları CSKA Sofya maçını kazanarak turu geçmeyi istediklerini söyledi. Siyah-beyazlı takım, maçın oynanacağı Vasil Levski Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, teknik direktör Schuster'in pasaportunu unutması nedeniyle Sofya'ya iki saat rötarlı geldi. Maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyen Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Schuster, tur için gerekli puanı alıp, gruptaki diğer takımların ne yaptığına bakmadan gruptan çıkmak istediklerini belirterek, "Maçta 1 puanı düşünmüyoruz. Bütün takımın isteği bu yönde. Porto'nun Rapid Wien ile berabere kalması halinde bizim alacağımız beraberlik bize turu geçmek için yetebilir. Ama biz kazanarak rahat bir şekilde turu geçmek istiyoruz" dedi.

Alman teknik adam, ligde Bursaspor ile yapacakları krtik maçı düşünmediklerini, şu anda önlerindeki en önemli maçın CSKA Sofya maçı olduğunu ifade etti. Transfer konusundaki bir soru üzerine ise Schuster, "Yaşadığımız şansızlıklar var. Sakatlık sorunu yaşıyoruz. Son zamanlarda UEFA maçları için olan diğer şansızlıklarımız da bazı oyuncuların listede olmaması nedeniyle oynatamamamız. Bunlar üst üste geldiği için sıkıntı yaratıyor. Yönetimle devamlı görüşme halindeyim. Takımı nasıl daha iyi hale getiririz düşüncesindeyiz. Hepimiz burada Beşiktaş'ın daha iyi yerlere gelmesi için daha istekliyiz. Bunun için istek var ve bunun sonucuna varmayı amaçlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Mehmet Aurelio ise, CSKA Sofya ile yarın zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Alacağımız galibiyetin gruptan çıkmamızı garantileyeceğinin bilincindeyiz. Yarın sahaya galibiyet için çıkacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Öte yandan, Siyah-beyazlı takım, CSKA Sofya ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçının hazırlıklarını bu akşam Sofya'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Akşam saatlerinde Sofya'ya Siyah-beyazlılar, son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Vasil Levski Stadı'nda gerçekleştirdi. 20 dakika kadar ter antrenmanı yapan Siyah-beyazlılarda Guti ile Quaresma ise koşu yaptı. Antrenmana Türk taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, maç saatini beklemeye başladı. Siyah-beyazlı takımın CSKA Sofya maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Hilbert, Nobre, Tabata, İbrahim Üzülmez, Umut Kaya, Ersan Gülüm, Holosko, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Necip Uysal, Tomas Zapotocny, Erhan Güven, Guti."

BEŞİKTAŞ'TA TEK HEDEF GALİBİYET
BEŞİKTAŞ'TA TEK HEDEF GALİBİYET
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 21:55:05
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 00:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?