22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Beşiktaş'tan bugün açıklama bekleniyor

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, yeni teknik direktörlerinin belli olduğunu belirterek, "Yarın yeni teknik direktörümüzü başkanımız açıklayacak" dedi. 

Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan'ın Ortaköy'deki Feriye Restaurant'ta düzenlenen düğün töreni sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Celalettin Kolot, yeni teknik direktörlerinin belli olduğunu söyleyerek, "Yarın yeni teknik direktörümüzü başkanımız açıklayacak" ifadesini kullandı. 

Siyah-beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı ve yarın İstanbul'a gelecek olan Şilili futbolcu Rodrigo Tello ile ilgili sorular üzerine ise Kolot, "Tello, çok kaliteli bir oyuncu. Kendisi yarın İstanbul'a gelecek. İmza atmadan tam olarak anlaşma sağlandığını söyleyemeyiz" diye konuştu. Kolot, Tello'nun maliyeti ile ilgili olarak da, "Bonservisi yok. Kendisine 900 bin euro vereceğiz" dedi. 

Celalettin Kolot, bir yabancı transferi daha yapmayı düşündüklerini ve savunmaya tecrübeli bir yabancı futbolcu aradıklarını kaydederek, "Bu transferi de yapınca, yabancı futbolcu transferini kapatacağız" derken; İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Sami Hypia ile ilgili sorular üzerine Kolot, "Bu futbolcu da listemizdeki 2-3 oyuncudan biri. Çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı. 

Ankaraspor'un kalecisi Hakan Arıkan'ı renklerine bağladıklarını söyleyen Kolot, Runje'nin takıma dönüp dönmeyeceği sorusu üzerine de, "Runje gelecek. Bizim Runje dışındaki 2 kalecimiz de sakat ve gelecek sezonun ilk yarısının sonuna kadar oynayacak gibi görünmüyorlar. Bunun için Hakan'ı transfer ettik" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 01:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?