19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Beyin travması geçirdi

Fırtına Serdar'a nazar değdi

Tobol karşısında sürpriz biçimde ilk 11’de forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, mükemmel oynadığı maçın 53. dakikasında sol gözüne dirsek darbesi alınca hastanelik oldu.

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün akşamki Tobol maçına beklendiği gibi iddialı bir kadroyla çıkarken, günün tek sürpriz ismi olan Serdar Eyilik sakatlandı.

Rijkaard’ın ilk 11’de şans verdiği 19 yaşındaki Serdar Eyilik, görev yaptığı sol kanatta çok başarılı bir oyun sergiledi.

Yüksek top tekniğiyle dikkat çeken 19 yaşındaki futbolcu, yaptığı akıl dolu ortalarla takım arkadaşlarına çok sayıda gol pozisyonu hazırladı. Ancak genç futbolcu, 53. dakikada rakip ceza alanında Yakovlev ile girdiği mücadelede sol gözüne dirsek darbesi alınca hastanelik oldu.

Darbe nedeniyle beyin travması geçirdiği belirtilen ve gözünü saatlerce açamayan Serdar’ın durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

TABURCU OLDU

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde dün Kazakistan ekibi FC Tobol'a karşı oynadığı maçta başına darbe alarak kafa travması geçiren genç oyuncu Serdar Eylik, taburcu oldu.

Karşılaşmayı sedyeyle terk etmek durumunda kalan Serdar Eylik, kontrol altında tutulduğu Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden bugün taburcu edildi.

Serdar Eylik'in evinde 3 gün süreyle istirahat edeceği bildirilirken, bu süre içinde yine kontrol altında tutulacağı ve herhangi bir sıkıntı olmaması halinde hafta başında antrenmanlara başlamasının beklendiği kaydedildi.


 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 14:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?