18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bıçakçı, üstüne alınmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Levent Bıçakcı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in bugün yaptığı açıklamada spor federasyonları ile ilgili genel bir değerlendirme yaptığını, özellikle Futbol Federasyonu'na istifa çağrısında bulunmadığını söyledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan TFF Başkanı Levent Bıçakcı, "Sayın Bakanımız Mehmet Ali Şahin'in bugün yaptığı açıklamaları doğru değerlendirmek gerekir. Basın toplantısının hemen ardından Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmede kendilerinin de ifade ettiği gibi, Türkiye'nin itibarının sarsmaya kimsenin hakkı yoktur.

Ancak bu görüşme sırasında bizzat kendileri, basın toplantısındaki sözlerinin federasyonumuzu istifaya daveti şeklinde yorumlanmasının doğru olmadığını belirtmişlerdir. Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Sayın Bakan'ın hassasiyetini samimiyetle paylaşıyoruz. İsviçre ile oynadığımız maç sonrasında yaşananları, bu hassasiyet içinde sonuna kadar takip edeceğiz. Türkiye-İsviçre arasında oynadığımız play-off maçının ardından çıkış tünelinde meydana gelen olaylarla ilgili FIFA Disiplin Komitesi soruşturmalarını sürdürüyor.

Bu soruşturma sonrası Disiplin Komitesi 9 Aralık tarihine kadar kararını verecek. Bu aşamada federasyonumuzun tüm çabası, ülkemizin bu süreçten en hafif zararla ve en az cezayla çıkmasını sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 21:06:11
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 21:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?