19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

'Bilet fiyatları insaf dışı'

Fenerbahçeliler bilet fiyatlarını "pahalı" buldu

Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşması noktası antu.com'da yapılan ankette, bilet fiyatlarının pahalı bulunduğu sonucu çıktı.

İnternet sitesi antu.com'da, kale arkası tribünleri bilet fiyatlarının 44 TL'den 55 TL'ye çıkarılmasıyla ilgili bir anket yapıldı. Devam eden ankete şu ana kadar 20 bin 159 kişi katıldı. "Yönetim Kurulumuzun bilet fiyatlarını nasıl buluyorsunuz" sorusuna verilen cevaplardan şu sonuçlar çıktı:

 

"İnsaf dışı buluyorum. Biletler çok pahalı : % 81.46 (16 bin 422 kişi)

 

Normal buluyorum. Biletlerin değeri 55 TL : % 12.46 (16 bin 422 kişi)

 

Bana göre bilet fiyatları ucuz tutulmuş : % 6. 076 (Bin 225) "

 

Konuyla ilgili "Bir Orta Yol Bulmak Hepimizin Sorumluluğudur" başlıklı bir yazı kaleme alan Antu.com yazarlarından Metin Şen,

"Antu’da senelerdir bilet fiyatları konusunda alternatif fikirler üretip kulübümüze ilettik. Çok daha çeşitli, çok daha dinamik ürün çeşitlendirilmesi gerektiğini belirttik. Tribünler her zaman hassas olmuştur. Boş tribünleri görmek kimseyi memnun etmez. Bir kaç gündür Antu’da taraftarımızın sesini duyuruyoruz. Bilet fiyatları ile ilgili ciddi bir rahatsızlık var.

Kulübümüze, kombine alamayan veya Istanbul dışından gelen taraftarlarımızın yol masrafları dahil olmak üzere üstlerinde masraf yükünü göz önüne alarak her maça ayrı fiyat politikası uygulamasını rica ediyorum. Böylece her gelir grubundan insanın bazı maçlara gidebilmelerine olanak sağlayacak zemini oluşturmaları mümkün olacaktır " ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Zorunlu kesintilerin toplamı 24.75 TL'dir. 55.00 TL olan bilet ücretinden Fenerbahçe Spor Kulübüne kalan meblağ 30.25 TL'dir" denilmiş ve yapılan zammın geçen yıllara oranla "fazla" olmadığı savunulmuştu.

 

 

..
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 09:46:37
Güncelleme :16 Ağustos 2009 Pazar 09:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?