16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bir pozisyonda 6 kırmızı kart

Zonguldak (B) Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden Zonguldakspor ile Zonguldak Belediyespor oyuncuları arasında çıkan kavgada 6 futbolcu kırmızı kart görürken, hakem karşılaşmayı tatil etti.

Alınan bilgiye göre, Fener Sahası'nda iki takım arasındaki sert geçen müsabakanın 75. dakikasında maçın hakemi Şendoğan Tuncel, rakiplerine sert giren Zonguldak Belediyespor oyuncularından Eyüpcan'a, 77. dakikada da Fatih'e kırmızı kart gösterdi.

Zonguldakspor'un 2-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın uzatma dakikalarında, bir faul pozisyonu sonrası Zonguldak Belediyespor'dan Mehmet'in rakip takım oyuncusu Beyazıt'a tokat atması üzerine maçta kavga çıktı. Diğer futbolcular da kavgaya karışınca güvenlik güçleri oyunculara müdahale etti.

Olayın yatışmasının ardından maçın hakemi, Zonguldak Belediyespor'dan Mehmet, Kerem ve Ersel ile Zonguldakspor'dan Beyazıt'a kırmızı kart gösterdi.

Zonguldak Belediyespor'un sahada 6 kişi kalması üzerine maç tatil edildi. Maçla ilgili karar Salı günü toplanacak İl Tertip Komitesi tarafından alınacak.
A.A.
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2007 Pazar 22:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?