29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bir yere gitmem

“Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Öncelik Beşiktaş’ta ve yönetimle görüşmeden ayrılmam. İspanya’da oynamak ise en büyük hayalim.” 

BEŞİKTAŞ’TA İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın kadro dışı kalmasıyla kaptanlık görevine getirilen Matias Delgado, bu görevin kendisini asla değiştirmeyeceğini ve siyah-beyazlı takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve yönetimi şimdiden düşündüren Arjantinli yıldızın, kaptanlığa getirildikten sonra kampta üst düzeye çıkan performansı yönetim ve teknik heyeti sevindirirken Delgado, VATAN’a geleceği hakkındaki düşüncülerini aktardı. ’Tangocu’ şöyle konuştu: “Böyle bir görevi beklemiyordum. Kaptanlığın sürpriz oldu. Ama şu bir gerçek ki, pazubant beni değiştirmeyecek. Kişilik olarak eski Delgado neyse, yine o olacağım. Ancak performansımın artması lazım. Çünkü kaptan olarak herkese örnek olmalıyım

‘İSPANYA TATLI BİR RÜYA’

İSPANYOL ekibi Espanol ile anlaştığım yönünde haberler çıkıyor. Evet benim de gönlümde İspanya’da oynamak yatıyor. Ancak şu an için hiç bir kulüple anlaşmadım. Ama İspanya’da futbol oynayabilmek, benim de rüyam. Eninde sonunda burada oynayacağım. Bunun ne zaman olacağını bilemem. Sözleşmem bitiyor. Yönetimle bugüne dek bu konuyu konuşmadık. Öncelik tabii ki Beşiktaş’ta. Yönetimle konuşmadan hiç bir yere gitmem.”

ESPANYOL BASTIRIYOR!’

BU arada Beşiktaş’ın satmayacağını açıkladığı Delgado için transfer dedikoduları bitmiyor. İspanya La Liga’nın Katalan takımı Espanyol’un ısrarla istediği Arjantinli futbolcu için İspanyol basını da sürekli haberler çıkıyor. Mundo Deportivo’daki haberde “Espanyol, Delgado için hâlâ girişimlere devam ediyor. Satmak istemeyen Beşiktaş ise işi devamlı zora koşuyor. Delgado’nun sözleşmesi sezon sonu bitecek. Eğer bu sezon transfer olmazsa Beşiktaş, sözleşmesi biten yıldızı elde tutmak için zorlanacak” ifadeleri kullanıldı.

Vatan
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 18:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekir Çardak IP: 88.224.132.xxx Tarih : 22.07.2008 19:02:17

delgado gibi oyuncumu var be bu türkiyede aman gitmesin artıkk takımın efsane kaptanı olacak oo!!