19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bizi izlemeye devam etsinler

SİVASSPORLU YÖNETİCİLERDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Taşseten ve Ekrem Munar bu sezon yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Taşseten, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transferdeki sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi, "12 yıldır bizimle birlikte olan ve Sivas'ın altyapısından yetişen değerli kardeşimiz Hayrettin ile sözleşmemizi yaptık. Bizim sezon sonunda olmazsa olmazlarımız vardı. Hayrettin ile sözleşmemizi yaparak iç transferdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz. Cuma günü de inşallah Sedat ve Abdurrahman ile sözleşmemizi yapacağız."dedi. Taşseten, "Dış transferde de hocamızın isteği doğrultusunda transfer yapıyoruz. Sivasspor forması kutsal bir forma. O formayı hak eden insanlar giyecek. Onun için hemen şu olsun, bu olsun değil de gerçekten ilgili, gereken yerlere nokta transferler yaparak sezona başlamak istiyoruz. Taraftarımız rahat olsun" diye konuştu.

Kamanan ve Keita'da herhangi bir problemin olmadığını ifade eden Taşseten, "Kamanan'ın sözleşmesi devam ediyor, onda bir sıkıntı yoktur. Keita'nın sözleşmesi devam ediyor. Onlar bizim kendi oyuncularımız. Diğer futbolcularımızla anlaşamadıklarımızı göndereceğiz yada kiraya vereceğiz. Yabancı transferlerde bu sene isabetli transfer yapmak istiyoruz. Hocamızın doğrultusunda yapılıyor ama birlik ve beraberlikle karar veriliyor. Başkanımızla, yönetimimizle biz bir aileyiz. Gerçekten hak eden insanlar giyecek formamızı. O doğrultuda çalışacağız. Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz" dedi.

Bir diğer Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar ise taraftara seslenerek, "Bizi izlemeye devam etsinler" şeklinde konuştu.

SİVASSPORLU YÖNETİCİLERDEN TRANSFER AÇIKLAMASI
SİVASSPORLU YÖNETİCİLERDEN TRANSFER AÇIKLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 12:41:01
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 00:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?