20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Bobo'nun gitmeye niyeti yok!

Beşiktaş'ta sürekli olarak satılacağı konuşulan Brezilyalı yıldız futbolcu Bobo, Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmayı şimdilik düşünmüyor.

Her fırsatta takımda mutlu olduğunu ifade eden Brezilyalı golcü, antrenmanlardaki çalışma hırsıyla da bir yere gitmeyeceğinin sinyallerini veriyor.

Tatil döneminde teknik kadronun verdiği çalışma programını eksiksiz uygulayan ve fizik olarak iyi durumda olduğu gözlenen Bobo, idmanlarda da oldukça istekli davranıyor. Takımdan ayrılacak bir oyuncu izlenimi vermeyen golcü oyuncu, kendisine çok cazip bir teklif gelmediği takdirde bir sezon daha Beşiktaş'ta kalmayı istiyor.

Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı eleştirilen Bobo'nun bu hatasından da ders aldığı belirtiliyor. Takımı zor durumda bırakacak bir davranışa girmemek için bundan böyle daha dikkatli olacağını söyleyen Sambacı, "Her zaman böyle olaylar başınıza gelmiyor. Oynanan her maç bir tecrübe kazandırıyor. O maçta yaşanan olaylar benim için bir tecrübe oldu. Bir daha böyle bir hataya düşüp rakibin tahriklerine kapılmam." diyerek eleştirilere cevap verdi. Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da Bobo gibi kaliteli bir oyuncuyu her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceğini vurgulayarak, "Biz Bobo'nun takımdan ayrılmasını istemiyoruz. Onun gibi yetenekli bir oyuncuya mutlaka ihtiyacımız olacaktır.

Ancak Beşiktaş'ın yararına bir durum söz konusu olursa transferi düşünülebilir. Onun dışında biz kendisinden oldukça memnunuz." ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı takımın menajeri Sinan Engin de her gün Bobo'nun transferiyle ilgili birçok şey yazıldığını kaydederek kendilerine gelmiş bir teklifin olmadığını söyledi. Engin, "Bobo'nun sürekli başka bir takıma gideceği yazılıyor. Bize gelmiş resmi bir teklif yok. Öyle bir teklif gelirse düşünürüz." diye konuştu. Bobo, hatırlanacağı gibi geçen sezon sakatlanmadan önce gösterdiği başarılı futbolla Dunga tarafından Brezilya Milli Takımı'na seçilmişti. Olimpiyatlarda mücadele edecek Brezilya Ümit Milli Takımı seçmelerine davet edilen Bobo, şimdi asıl kadroya davet edilmeyi bekliyor.

Sağlam yabancılardan memnun

Geçen yılki kadrosunu büyük oranda muhafaza eden Beşiktaş'ta yapılan yeni transferlerden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oldukça memnun. Defansa takviye yaptıklarını belirten Sağlam, "Zapotocny, Sivok ve Seriç takım için oynayan futbolcular. Bize önemli katkıları olacaktır. Beşiktaş'ın başarısı için el birliği ile mücadele edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Zaman
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 04:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?