18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bonservis bedeli sorun oldu

Çek futbol Zapotocny için Udinese ile ilk görüşmeleri yürüten menajer Halis, Sinan Engin ve Beşiktaş'a şok suçlamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Çek futbol Zapotocny'nin tartışma konusu olan bonservis bedeli hakkında menajer Mithat Halis, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın, Ocak 2008'de Udinese'nin 2.3 milyon euro istediği Çek futbolcuyu, 5 ay sonra 4.5 milyon euro'ya transfer etmesinin ortaya çıkmasından sonra, olayda yeni bir pencere açıldı.

O dönemde Beşiktaş ile Udinese arasındaki ilk görüşmeleri yürüten menajer Halis, "Ben 2008 yılının devre arasında kamuoyuna yansıyan belgelerin olduğu dönemde Zapotocny'nin menajeriydim. Udinese'nin Beşiktaş kulübüne geçtiği 2.3 milyon euroluk bonservis bedeli belgesi doğrudur.

Bu fiyat pazarlıklarla aşağıya çekilebilirdi. Ama transfer o gün gerçekleşmedi. Bu bilgilerden o günkü Beşiktaş menajeri Sinan Engin'in de haberi vardı. (Engin 'Böyle bir faks ve rakamdan haberim yoktu' demişti)" diye konuştu.

ENGİN ARACI OLDU
Daha sonra kendisinin bir anda devre dışı bırakıldığını söyleyen Halis, "Beşiktaş kulübü Sinan Engin aracılığıyla başka menajerlerle bu transferi gerçekleştirdi. Bu süreçte ben ve İtalya'daki partnerim bir anda devre dışı bırakıldık. 5 ay sonra artırdıkları fiyatla ilgili benim herhangi bir şey söyleme durumum yok" ifadesini kullandı.

Sabah
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 10:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?