16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bordeaux'da G.Saray korkusu

Fransız kulübünün başkanı, teknik direktörü ve futbolcuları, UEFA Kupası’nda perşembe günü konuk edecekleri sarı kırmızılı temsilcimizden çekiniyor.

25 Ekim Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası grup ilk maçı öncesi Bordeaux’yu G.Saray korkusu sardı. Fransız kulübünün başkanı, teknik heyeti ve futbolcuları, sahalarında konuk edecekleri sarı kırmızılı temsilcimizden çekindiklerini açıkça dile getiriyor.

Sahamızda kazanmalıyız

Strasbourg’la deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Bordeaux Kulübü Başkanı Jean-Louis Triaud, "G.Saray, bu grubun en güçlü ekibi. Bizim tek avantajımız, grubun ilk maçını G.Saray’la kendi saha ve seyircimiz önünde oynamak" dedi.

İtalya’da birlikte oynadığı takım arkadaşı Hakan Şükür’ü şimdi, Bordeaux takımın başında antrenör olarak ağırlayacak olan Laurent Blanc, "Hakan’ı ağırlamaktan zevk duyacağım. UEFA Kupası’nı kaldıran ve bu konuda tecrübeli olan G.Saray’dan çekiniyoruz. Ancak, sahamızdaki bu maçı kazanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Bordeaux’nun Senegalli futbolcusu Souleymane Diawara ise, "G.Saray’la ilk maçı sahamızda oynayacak olmamız bizim için bir şans. G.Saray, deplasmanda da ofansif oynuyor. Song, Hakan Şükür, Lincoln ve Linderoth takımın etkili oyuncuları. Bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

İhsan ÇAKIROĞLU/Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 14:20:34
Güncelleme :23 Ekim 2007 Salı 15:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?