16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Borussia Dortmund, Yıldıray'ın peşinde

Almanya'nın BZ gazetesi, Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un, Hertha BSC Berlin'de forma giyen milli oyuncu Yıldıray Baştürk'ün peşinde olduğunu ileri sürdü.

Haberde, güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre Borussia Dortmund'un almak istediği futbolcular listesinin başında Yıldıray Baştürk'ün yer aldığı ve bu futbolcuyu transfer ederek ligde üst sıraları zorlamak istediği ifade edildi.

Yıldıray'ın, Borussia Dortmund takımının orta sahadaki oyun korucu sorununu çözmek için ideal bir isim olduğu belirtilirken, Pienaar ve Nuri'nin bu görev için yetersiz olduğu yazıldı.

Borussia Dortmund'un Yıldıray'ın kalitesinden şüphesi olmadığı, ancak futbolcunun uzun süren sakatlıkları dolayısıyla çekinceleri olduğu vurgulandı.

Hertha BSC Berlin Kulübü Menejeri Dieter Hoeness, birçok kulübün Yıldıray'ı almak istediğini bildiğini belirterek, "Bizde oynayacağını açıkca beyan etmediği her gün, Yıldıray'ın Hertha BSC Berlin'de kalma şansı azalıyor. Ama bizim kapılarımız Yıldıray'a her zaman açık" dedi.
A.A.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 16:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?