26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bu adamı satın

Siyah beyazlılar, kampa 7 gün geç katıldığı için 100 bin dolar para cezası vermeye hazırlandığı Fransız futbolcudan kurtulmanın yollarını arıyor.

BEŞİKTAŞ’ta tatilden geç dönmeyi alışkanlık haline getiren Edouard Cisse, teknik direktör Mustafa Denizli ve siyah beyazlıların sabrını taşırdı. Geçen sezon 4, bu yıl ise 7 gün fazla tatil yapan Fransız futbolcuya 100 bin dolar para cezası vermeyi düşünen yönetim, isteyen olması halinde Cisse’yi hemen satacak.

Futbol olarak iki sezondur bekleneni veremeyen, arkadaşları çalışırken tatilin keyfini çıkaran Cisse’yi gözden çıkaran siyah beyazlı yönetim, menajerlere talimat verdi: "Bu adamı satın."

Kontenjan da boşalır

Edouard Cisse’den kurtulmanın formüllerini araştıran Beşiktaş Yönetimi, çareyi menajerlerde bulmayı ümit ediyor. Takım içinde disiplini bozduğu için ağır para cezasına çarptırılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız futbolcunun satışı için Avrupa’da görev yapan menajerlerle tek tek konuşan yöneticiler, bu işi sıkı tutuyor. Cisse’nin satılması ya da kiralık verilmesi halinde yabancı kontenjanından doğacak boşluğu kaliteli bir oyuncu ile doldurmayı planlayan siyah beyazlılar, Almanya’dan Anıl Çil, Fransa’dan Mithat Halis, İsviçre’den Yüksel Demir, Türkiye’den de Özcan Üstüntaş, Ali Egesel’e satış konusunda tam yetki verdiler.

Önceki akşam İstanbul’a gelen ve dün sabah takımla birlikte idmana çıkan Cisse, teknik direktör Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptı. Fransız futbolcunun, tecrübeli teknik adama, "Hatalıyım, biliyorum. Ancak, ekonomik ve ailevi sorunlarım var. Vereceğiniz her cezaya razıyım. Fransa’dan birkaç kulüpten teklif aldım. Ancak ben Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum" dedi.

Asla taviz vermem

Mustafa Denizli ise teknik direktörlük kariyeri boyunca hiçbir oyuncuya ayrıcalık tanımadığını belirtirken, "Kimse bu çatı altında keyfi bir tutum sergileyemez. Buna asla izin vermem. Yönetimin vereceği kararı bekle ve saygılı ol. Seni oynatıp oynatmayacağım da kesin değil" diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 02:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?