22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bu kez 'Çarşı' tartışılıyor

Konyaspor maçında Sinan Engin aleyhine açılan pankartlar sonrası, Çarşı Grubu ile Sinan Engin arasında yaşanan kriz sona erdi. Ancak, Beşiktaşlı bazı taraftarlar Çarşı'nın geri adım atmasına tepki gösterdi

Beşiktaş'ın ateşli taraftar grubu Çarşı'nın bulunduğu tribünde açılan "Çarşı, Sinan Engin'e karşı" pankartı büyük yankı uyandırmış, Sinan Engin duruma çok üzüldüğünü açıklamıştı.


Sinan Engin ve Çarşı grubu lideri Alen Markaryan önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Markaryan, kendi aralarında bir iletişimsizlik yaşandığını belirterek, "Biz sadece Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yapılacağını söylemiştik. Ancak bu arkadaşlarımızın sanırım haberleri yoktu. Pankartları görünce biz de şok olduk" dedi. Engin de "Büyütülecek bir şey yok. Hepimiz birlikte Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çaba göstereceğiz" deyince, taraflar arasındaki buzlar bir anlamda eridi.


Haberin Milliyet İnternet'te yayınlanmasının ardından, Çarşı'nın atığı adımdan geri dönmesini eleştiren pek çok yorum geldi. İşte okuyucularımızın değerlendirmesi:

black and white] İstemiyoruz kardeşim
çarşı tükürdüğünü yaladı . . yönetimin sevk ve idaresi altında olduğunu bir kez daha gösterdi. bir an önce bu yönetimin BEŞİKTAŞIMIZIN yakasından düşmesi lazım. Ali Gültiken gibi beyfendi bir adam ne yapmadı sinan engin gibi kanal kanal gezmedi , ertuğruldan fazla konuşmadı , başkan olucam diye kendini buğday anbarında sanmadı ama . . .
- yasam umudu] Alen markaryan
çarşı o pankartları hür iradesiyle, hiç kimsede mevcut olmayan cesaretiyle asmıştır. doğru ve yerinde demokratik hakkını kullanmıştır. yanlış olan kısa gün beklentileriyle bu duruştan ve tavırdan ödün vermektir. alen, neden olduğunu anlamadığım bir yanlışın içindedir. itibarını yitirmektedir. çekmeli restini, giymeli postunu, merak etmesin biz getiririz üstünü.

_.mert._] Kapalı ve çarşı
KAPALI TRÜBÜNÜN ORTASINDA "ÇARŞI SİNAN ENGİNE KARŞI" DİYE PANKART AÇILSIN VE BUNU GÖREN ÇARŞI "BİZDE ŞOK OLDUK" DESİN KAPALIDA UÇAN SİNEKTEN HABERİ OLAN ÇARŞININ, KOCAMAN PANKARTTAN HABERİ NASIL OLMAZ.

Bora Seçkin] Ne alındı, ne verildi??
Ne olduda Cumartesiden Pazartesiye Çarşı nın başı 180 derece döndü. Kim kime ne vaat etti, kim kime ne verdi? Herkeze karşı olan çarşı, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklara da karşı mısın?

- gurolgurel] Karışık biraz?
makeryan isteseydi o pankartı 2 dk da toplatırdı ama haberim yok görünce şok oldum diyor. . sonra da paşa paşa sinan abisinin yanında! sinan engininin kitleleri ve insanları nasıl yönetebildiği ortada. . büyüksün imparator. .

- karok77] Neyin özürü?
Çarşı adına Alen neyin özürünü diliyor anlamadım. Protesto olacaksa olur Alen'e yakıştıramadım. Alen şimdi türbünlerden özür dilemeli

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 19:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?