22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bülent Korkmaz Bursaspor'da

Kayseri Erciyesspor'a oynattığı futbolla sezonun en gözde teknik direktörlerden biri olan Bülent Korkmaz, geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile görüşmüş ve başkent ekibiyle küçük pürüzler dışında anlaşmıştı. Cavcav'a, Erciyes'ten 2-3 futbolcuyu beraberinde getirmek istediğini ileten Korkmaz, bu önerisine de olumlu yanıt almıştı. Ancak son anda çalışma presipleriyle ilgili çıkan anlaşmazlık Bülent Korkmaz'ı, başkent ekibine imza atmaktan vazgeçirdi.

CUMA GÜNÜ BURSA'YA İMZA ATIYOR

Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Cuma günü Bülent Korkmaz ile resmi sözleşme imzalayacağız" dedi. 

Vakıfköy Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Ali Karasu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaştıklarını ifade ederek, "Bugünkü toplantımızdaki konumuz teknik direktör değişikliğiydi. 2 sezondur Bursasporumuza hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık. Farkındaysanız ben yönetimi kurarken bir değişim düşündüm. Teknik anlamda da yeni yüzler ve yeni ekip lazımdı. Bugün de neticeye geldik. Engin hoca ve teknik ekibine teşekkür ettik. Başarılı da olmuşlardır. Bursa zor bir kent. Taraftarımız bizden farklı başarılar istiyor. Hatta nerdeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaşmaya vardık. Hocamızla Cuma günü resmi sözleşme imzalayacağız. Bursasporumuza hayırlı olsun" diye konuştu. 

Bülent Korkmaz'ın transfer önerileri olduğunu dile getiren Başkan Ali Karasu, "4-5 oyuncu isim verdi. Bizler de tamam dedik. Bursaspor'un başarısı için ne varsa en iyisini yapacağım. Mohammed Zidan ile görüşmeler olumlu geçti, ancak Zidan Türkiye ve Bursa'yı hiç görmeyen biri olduğu için tereddütleri var. Yapabilirsek kendisini Bursa'ya getirip göstereceğiz. Zaten geldikten sonra da problem olacağını düşünmüyorum" dedi. 




İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 16:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?