25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bülent Uygun Es Es'e hırs getirdi!

FEYYAZ UÇAR, ESKİŞEHİRSPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Eski milli futbolcu Feyyaz Uçar, Eskişehirspor'un hak ettiği yere geleceğine inandığını söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'ni ziyaret eden eski milli futbolcu Feyyaz Uçar, Sivasspor'un, Bursaspor'un, Kayserispor'un yaptığını Eskişehirspor'un yapmasının hiç de zor olmadığını düşündüğünü belirterek, "Eskişehirspor'un hak ettiği yere geleceğini düşünüyorum'' dedi.

Uçar, Eskişehirspor'un modern bir tesise kavuştuğunu ifade ederek, "Takım, geçen senelerde antrenman için başka sahalara gitmek zorunda kalıyordu. Tesislerin son durumu son derece güzel olmuş. Teknik heyet, takımın iyi bir sahada çalışmasını ister. Bu şartı Eskişehirspor'un yerine getirdiğini görüyorum" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Uçar, bir soru üzerine, "Bülent hoca hiç değişmedi. Bülent, futbolculuk kariyerinde olduğu gibi, teknik direktörlük kariyerinde de hırslı ve istekli olduğunu her zaman gösteriyor. Bülent Uygun'un gelmesiyle Eskişehirspor'da oyuncuların daha hırslı ve istekli olduğunu gördüm. Yeni bir hoca; oyuncular hocanın istediği şekilde oynayarak, göze girip takımda yerlerini almak istiyor. Eskişehirspor'un yeri bu değil, daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 15:33:03
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 01:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?