16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bulmaca çözüyor rakibi çözemiyor

Beşiktaş'ta futbolcular Tigana'yı yönetime şikayet etti: "Rakipler hakkında bilgisi yok. Bizi de maça iyi hazırlamıyor. Soyunma odasında hep bulmaca çözüyor".

Beşiktaş'ta sular kaynamaya devam ediyor. Önce Konya sonra da Trabzon karşısında alınan yenilgiler sonrası teknik direktör Jean Tigana futbolcuları suçlarken, siyah beyazlı oyuncular da Fransız teknik adamı yönetime şikayet etti. 4.5 milyon euro tazminatı nedeniyle yönetimin elini kolunu bağlayan Tigana'dan yana dert yanan oyuncuların, "Bizi maça hiç bir şekilde hazırlamıyor. Ne rakip hakkında bilgi veriyor ne de nasıl oynayacağımız hakkında bir şeyler söylüyor. Oysa bizi motive etmeli, bizi maçın havasına sokmalı. Bunları da bir kenara bırakırsak, soyunma odasında (İnönü'de) oturup bulmaca çözüyor" dedikleri öğrenildi.

TİGANA'YA ULTİMATOM
Beşiktaş yönetiminin hedefteki ismi de Tigana oldu. Yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, "Tigana Trabzonspor maçında oyuncu değişikliklerini daha önce yapmalıydı. Ersen girince, Delgado'yu çıkarıp Mustafa Doğan'ı oyuna almalıydı. Hocamız oyuna erken müdahale etmediği için bu dramatik sonuç ortaya çıktı" ifadelerini kullandıkları kaydedildi. Yönetim ve takım cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, en rahat isim olan Tigana, CAS'ın Del Bosque için verdiği 7 milyon euro'luk tazminat kararından sonra iyice rahatladı. Fransız hocanın şu andaki tazminatı yaklaşık 4.5 milyon euro... Bu arada dün toplanan yönetim, Tigana'yı uyarırken, kimseyi kadrodışı bırakamayacağını da iletti.
Sabah
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 08:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a.d IP: 88.232.232.xxx Tarih : 27.02.2007 14:08:33
Hata Del Bosque'den başlıyor. Hatta Lucescu kovulmamalıydı bence. Havaya savrulan milyon dolarlar futbol bilgisi yoksunu yöneticiler. Sadece şimdiki yönetimdekiler değil suçlu. Örneğin Reha Muhtar Del Bosque zararının mimarlarından. Böyle Beşiktaşlılık olur mu? Anlaşma yaparken neye imza attıklarını bilmiyorlar mı? Kendi şirketleri için aynı şekilde anlaşmalara imza atıyolar mı? Tigana da biliyo tazminat olmasa kapı dışarı edileceğini. Futbolcularda bunun farkında, ondan sahada ne yürek var ne de ter...yazıklar olsun hepsine. o formanın hakkını verin..yenilirseniz yenilin ama onurunuzla yenilin, güzel oynayıp...