22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursa'da futbolcular isyan etti

Bursaspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmadı.


Kulüp Başkanı Ali Karasu, antrenman öncesi saat 17.30'da kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya geldi. Görüşme sonrası Yeşil-beyazlı futbolcular, saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmadı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcıları, antrenman saatinde sahaya gelerek futbolcuları beklemeye başladı. Vakıfköy Tesisleri'nde gergin bekleyiş hala sürüyor.



Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, futbolcuların antremana çıkmamasının yanlış bir olay olduğunu belirterek, Galatarasay'da 6-7 aydır parasını alamayan futbolcuların olduğunu söyledi.


İHA muhabirine açıklamalarda bululan Çelik, futbolculara para ödenmemesinin doğru olduğunu ancak bu ödemelerin 2 aydır yapılmadığını kaydetti. Futbolcuların yaptığının doğru olmadığını hatırlatan Çelik, "Bursaspor'da kimin parası kalmış. O zaman sen burda neyi bekliyorsun. Bir kısım paranın ödeneceğini söyledik, ama gün vermedik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkmadan ödenecek dedik. Perşembe, Cuma ödenecek diye bir söz söylemedik. Parayı bugün isterseniz yanlış yapmış olursunuz, daha maça 4
gün var. Parayı bahane edip çıkmamak yanlıştır. Başkan yarın ödeme sözü vermiş. Yöneticilerle bu konuda çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz" diye konuştu.


Bursaspor Başkanı Ali Karasu'nun tutanak iddiasına ise Osman Çelik, "Böyle saçma sapan birşey olmaz. Esas meseleyi baska yere çekmek istiyorlar" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 22:56:01
Güncelleme :13 Eylül 2007 Perşembe 23:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?