22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor:1 Fenerbahçe:1

Hafta içinde İnter'i müthiş bir futbolla geçen Fenerbahçe, Bursa deplasmanından ancak 1 puan çıkarabildi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe'yle lider G.Saray arasındaki puan farkı 7'ye çıktı.

İlk yarısı oldukça durgun geçen karşılaşmanın bu devresinde, Bursaspor takımı bir nebze daha baskılı oynadı. Evsahibi takımın topa ileri noktalarda basması sonucu oyun kurmakta zorlanan Fenerbahçe, devreyi, kaleye şut çekemeden kapattı.

İkinci yarıda her iki takım da daha atak bir oyun oynadı. Özellikle de oldukça arzulu görünen Bursaspor, 55. dakikada Herve Tum'ün golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, bu dakikadan sonra Deniz Barış ve Önder Turacı yerine Colin Kazım ve Gökhan Gönül'ü alarak oyunu forse etmeye başladı. Konuk ekibin atakları bu dakikadan sonra artarken, maçın 63. dakikasında Semih'in golü geldi.

İlerleyen dakikalarda her iki takım da pozisyonlar bulduysa da, oyunun hakimi Fenerbahçe oldu. Özellikle de son 10 dakikada önemli fırsatlayan yakalayan Kanarya, bu pozisyonlardan yararlanamayarak 1 puana razı oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 9, Bursaspor'sa 6 puana yükseldi.

Semih ilk 11'de
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, sakatlığı nedeniyle bugün oynayamayan Kezman'ın yerine Semih'i ilk 11'de sahaya sürdü. Colin Kazım'sa oyuna sonradan oyuna girdi.

Bursa taraftarı müthişti
Bursasporlu taraftarlar, Ramazan ayı olmasına rağmen bu karşılaşmaya müthiş bir ilgi gösterdiler. Tribünler tamamen dolarken, yeşil-beyazlı takıma gönül veren futbolseverler, takımlarını 90 dakika durmaksızın desteklediler.

Fenerbahçe'de itiraz kartları
Bu karşılaşmada Fenerbahçe'den 3 futbolcu, hakeme yaptıkları itirazlar nedeniyle sarı kart gördü. Bu futbolcular Alex, Deniz ve Lugano'ydu.

goal
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 05:15:42
Güncelleme :26 Eylül 2007 Çarşamba 10:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet şimşek IP: 88.243.150.xxx Tarih : 25.09.2007 16:56:00

ben fenerbahçeliyim bu maçın sonu böyle bitmezdi 2-0 yenmeliydik ve ben bunu çok istiyorum. EN BÜYÜK FENERBAHÇE ŞAMPİYON FENERBAHÇE