18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bursaspor liderliği geri istiyor

BURSASPOR LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR

Liderliği 1 puanla Trabzonspor'a kaptıran Bursaspor'da basın sözcüsü Ferruh Nayman, "Bu hafta Trabzonspor'u yenip, liderliğimizi geri almak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligin 11 haftadır yenilgi yüzü görmeyen tek takımı Bursaspor, gözünü yeniden zirveye dikti. Bir puanla ikinciliğe düşen Bursaspor'un Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, bunun hiç önemli olmadığını söyledi. Ligin büyük bir maraton olduğunu ifade eden Nayman, yeşil beyazlıların yeniden liderliği arayacağını belirtti. Ligin daha 3'te birlik kısmının oynandığını kaydeden Nayman,"Trabzon bir puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. Bizim için ikincilik hiç önemli değil. Bu her takımın yaşayacağı çok

normal bir şey. Önemli olan ortaya koyduğumuz futbol. Biz futbol olarak çok iyiyiz. Çok ve çabuk pozisyon buluyoruz" şeklinde konuştu.

Ali Tandoğan'ın sakatlığı dışında kadroda bir eksiklik olmadığını da kaydeden Nayman, "Zirve yarışına devam edeceğiz. İnşallah, bu hafta Trabzonspor ile oynayacağız, onları yenip liderliğimizi geri almak istiyoruz. Bunun için hiç bir engelimiz yok. Moraller iyi, aleyhimizde bir durum gözükmüyor. Sadece sakat bir futbolcumuz var. İnşallah Cumartesi kazanacağız" diye konuştu.

Yeşil beyazlıların düşüşe geçtiği eleştirilerini ise Nayman şöyle değerlendirdi:

"Puan kayıpları çok normal. Berabere kaldığımız takımlara bakın. Hepsi çok iyi takımlar, bu sonuçlar çok normal. Bazı aksaklıklar yaşadık. Antalyaspor ve Fenerbahçe maçlarında da yüzde yüz gol pozisyonlarını kaçırdık. Bunlar yaşanabilir şeyler. Önemli olan pozisyon yakalamamız. Her an umut edilecek bir pozisyon oluşturuyoruz. Moraller çok iyi"

Bu arada Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda bu hafta oynayacağı Kırıkhanspor maçıyla ilgili olarak da Nayman, "Kupada büyük takımlar facialar yaşadı. Her zaman her şey olabilir. Biz çıkıp normal oyunumuzu oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve kazanacağız. Kadromuz çok iyi, normal şartlarda yenmemiz lazım ve yeneceğiz" şeklinde konuştu.

BURSASPOR LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 12:12:04
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 00:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?