20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Çakar'la 'Zeki'ce dalga geçti

"Fenerbahçe Sevilla'yı elesin, bikini giyeceğim" diyen Ahmet Çakar'a, Zeki Triko'nun sahibi Zeki Başeskioğlu'ndan anlamlı hediye! Başeskioğlu, Çakar'a taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin sarı-lacivert renklerinde bikini gönderdi.

'Zeki'ce dalga geçti

'Fenerbahçe tur atlasın, bikini giyerim' diyen Ahmet Çakar'a, Başeskioğlu hediye gönderdi 'Sarı-lacivert' renkteki bikiniyi alan ünlü yorumcu, büyük konuşmanın faturasını ağır bir şekilde ödedi.

Sivri çıkışlarıyla tanınan eski hakem Ahmet Çakar, hiçbir şeyden çekmedi dilinden çektiği kadar... Katıldığı TV programlarında sert eleştiriler yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü yorumcu, bu kez baltayı taşa vurdu.

Fırsatı değerlendirdi
Çakar Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleyip tur atlayacağına inanmadığını "Onlar turu atlasın, ben bikini giyerim" diyerek dile getirince, olanlar oldu. Fener'in İspanya'dan tarihi bir zaferle ayrılması üzerine, Zeki Triko'nun sahibi Zeki Başeskioğlu hakerete geçti. Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleyip, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalist olması üzerine, Zeki Başeskioğlu Ahmet Çakar'ın çalıştığı televizyon kanalına sarı-lacivertli renklerde ve en büyük bedene sahip bir bikini göndererek fena halde intikamını aldı.

Anlam dolu not...
Ünlü işadamı, Fenerbahçe'yi temsil eden renklerde seçtiği bikiniye bir de not ekledi. Başeskioğlu, "Ona dünyaca ünlü bir marka olan Zeki Triko yakışır, tıpkı Fenerbahçe gibi" yazarak Çakar'ı çileden çıkarttı. Böylece, Fanatik Fenerli Zeki Başeskioğlu'nun intikamı acı oldu.

Takvim
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 07:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Nuri Yıldırım IP: 81.215.47.xxx Tarih : 6.03.2008 09:17:55

Her derde maydanoz olan Çakar efendinin taraftarı olduğu takımı bilmiyorum, Ben Türk takımlarının yurtdışında yaptıkları karşılaşmaları hep Milli Maç olarak görür, ve galip gelmesi için dua ederim. Onun için galip gelen her Türk takımı için sevinirim. Bu sebeple sözümü bir Ata Sözü ile bitirmek istiyorum."Bir gün hatılda önüme gelir düşüncesi ile yiyebileceğin kadar sıç" demişler. Zeki Çakar beyefendiye afiyet olsun.