27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Canaydın, iddialı konuştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, futbolda birinci devreyi ikinci sırada ve liderin 7 puan gerisinde kapattıklarını ifade ederek, "Geçen sezonu tekrarlayacağız, takımımıza güveniyorum. Antrenörümüzle devam ediyoruz" dedi.

Kulübün aylık olağan divan kurulu toplantısında konuşan Canaydın, medyanın Galatasaray için her zaman 3 konuda spekülasyon yaptığını savunarak, "Bunların ilki paraların ödenmediği konusundadır. Biz her sezon sonunda hesapları kapatmamıza rağmen bunlar basında yazılmaz. Bu sene para konusu konuşulmuyor. İkinci konu (yönetimde çatlak var) denilir. Üçüncü konu olarak da futbolcularla, teknik heyet ile yönetimin arasının açık olduğu söylenir. Bunlar hep söylenir ama hayat devam eder. 100 yıllık koskoca çınar ayakta duruyor. Benim tavrım, bağırıp çağırıp bunun mücadelesini yapmak değildir. Saygınlığımızı korumaktır" dedi.

Canaydın, Seyrantepe arazisinde yapılacak stadın 49 yıllık üst kullanım hakkının bedelsiz olarak Galatasaray'da olacağını söyledi.

Canaydın, Ali Sami Yen Stadı'ndaki kendi mülkiyetlerinde bulunan arazide ise 6500 metrekarelik bir inşaat yapılacağını, buraya rezidans mı, yoksa ofis mi yapılacağına daha sonra karar verileceğini anlattı.

Riva arazisi için yabancı bir şirketin ekspertiz raporu hazırladığını anlatan Canaydın, bu şirketin araziye 141 milyon dolar fiyat belirlediğini kaydetti.

Özhan Canaydın, başka bir firmanın 125 milyon dolar değerlendirme yaptığını belirterek, "İki firma ile temas halindeyiz, ön protokollar yapıldıktan sonra bunları size anlatacağım. Çok kısa sürede bunlar hazır hale gelecek" diye konuştu.


aa
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 18:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?