22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Canaydın kime 'şerefsiz' dedi?

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, bugün basına yansıyan, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile yaptığı telefon görüşmesini doğrularken, “Bu özel görüşme tarafımdan basına aktarılmadığına göre, Sayın Canaydın tarafından aktarılmış olmalıdır” dedi.

İki yönetici arasındaki özel konuşmanın, üçüncü kişilere ve hatta basın yoluyla tüm kamuoyuna aktarılmasının yakışık olmadığını ifade eden Özaydınlı, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, şunları kaydetti:

'Üstelik, konuşmanın en can alıcı bölümü sayın Canaydın tarafından, geçmişteki benzer örnekleri gibi yine çarpıtılarak aksettirilmiştir. Şahsen, bu özel konuşma içeriğini hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmak istemesem de sayın Canaydın'ın bu tavrı karşısında açıklama yapma gereğini hissetmiş bulunmaktayım.

Konuşma içeriğinde sayın Canaydın'a, beni bazı basın mensuplarının aradığını belirterek, 'AZ Alkmaar maçında Fenerbahçe taraftarları arasında tribünde çıkan olaylar nedeniyle kulübümüzün ceza alması gerektiğini söylemişsiniz. UEFA'nın, olaylar hakkında soruşturma yapması gerektiğini ifade etmişsiniz' dedim. Sayın Canaydın bana, gazetecilerin bunları uydurduğunu, söylenenlere inanmamam gerektiğini bildirdi ve, 'Bunu söyleyen kanıtlasın, tüm basını toplayıp, herkesin önünde özür dileyeceğim. Nerede söylemişim, kim söylüyorsa kanıtlasın. Bunları ortaya atan şerefsizdir' yanıtını vermiştir.

Bu diyalogda “şerefsiz” olarak itham edilen kişi ya da meslek grubu herkesçe malumdur. Bu konudaki takdiri kamuoyuna bırakıyorum.”
ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 21:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oflu fahri IP: 84.63.167.xxx Tarih : 22.02.2007 06:31:59
su bazi metya kisimi o katar ZEVK aliyorki böyle turup dururgen bahanenerle milleti birbirine düsürmeye sormayin ya onlar büyük külüb yöneticileri 30 milyon insanin taraf tari oldugu külüblerin sorumlulari yapmayin beyler kardesligi dostlugu ügredin özel sorunlarinizi deyil saygilar