16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Canaydın seçildi, ortalık karıştı

Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurul toplantısı Ankara'da yapıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeniden başkanlığa seçildi.

Bir hafta içinde İstanbulda toplanarak görev dağılımı yapacaklarını belirten Özhan Canaydın, "Kayserispor Başkanı Recep Mamur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, başkanvekilliklerini yapacak. Meclisimiz uzun süredir yeni futbol yasasıyla uğraşıyor. FIFA normlarına uygun olan bu yasayı sonuna kadar destekliyoruz. Türk futboluna hayırlı olsun" dedi.

3 KULÜP ÇEKİLDİ

Başkanlığa aday olan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, toplantıyı erken terk etti. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Cavcav, "Bana evet diyen arkadaşlar hayır oyu kullandılar. Bundan sonra Kulüpler Birliği diye bir vakfı tanımıyorum. Benimle beraber Gençlerbirliği OFTAŞ Başkanı Turgay Kalemci ve Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın da geldi. Başkan olsaydım tüm Anadolu kulüplerine yarayacak çok güze işler yapacaktım. Ama beni seçmediler" diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 15:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?