28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Canaydın'da dedikodu endişesi

Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere 1 gün önceden Kayseri'ye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Kayserispor Kulübü Başkanı'nın daveti üzerine bir süre önce açılan alışveriş merkezi Kayseripark'ı gezdi. 

Alışveriş merkezinde taraftarların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Canaydın, önce restaurantların bulunduğu bölümde kendisi için hazırlanan iftar sofrasına oturdu, daha sonra ise alışveriş merkezinin genel müdürü Muzaffer Gülöz'ün odasına geçti. Kayserispor'un kardeş takım olduğunu ve Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un daveti üzerine alışveriş merkezine geldiğini, ancak restaurant bölümündeki kalabalık yüzünden yukarıya çıktığını belirten Canaydın, "Ben Kulüpler Birliği Başkanı'yım, Recep Mamur da Başkan Yardımcım. İki şehir arasında laf çıkarılmasın diye buraya çıktık" dedi. 

Minik taraftarlar ile gazetecilere poz veren Özhan Canaydın'a burada yemek hazırlanırken, Canaydın yemeğe kalmayarak takımın kamp yaptığı Hilton Oteli'ne geçti.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 22:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?