15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Carlos Antep karşısında yedekte

F.Bahçe’nin Brezilyalı hocası, takımda büyük bir revizyon yapacak

SEZONA Büyükşehir kazasıyla (0-2) başlayan ancak sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Anderlecht galibiyetiyle (1-0) kendine gelen F.Bahçe, bugün de G.Antep’le oynayacak. Sahasında ilk lig maçına çıkacak Kanarya’da herkesin merakla beklediği ise Anderlecht maçı sonrası kadroda büyük değişiklikler yapacağının mesajını veren Zico’nun sahaya süreceği 11. Kalede değişime gitmeyi düşünmeyen Brezilyalı hocanın orta saha ve forvette taşları yerinden oynatan bir kurgulamaya gitmesi bekleniyor. Taraftarın ‘Tuncay ruhunu gönder’ pankartı akla gelirken Zico, Roberto Carlos’u bile kesip Gökçek Vederson’u 11’e koyacak. Alex, Kezman, Tümer ve Deniz ise 18 kişilik kadroda yok.

KEZMAN’A MESAJ MI?

ORTA saha konusunda da Anderlecht maçında bir ara taraftarın tepkisini çeken Deniz dinlendirilecek yerine Selçuk’a şans verilecek. İlk resmi maçına golle başlayan ve alkış toplayan Alex de bugünkü maçta oynatılmayacak. Tuncay rolüne soyunan Deivid’in sağ kanattaki yerinde ise Ali Bilgin oynatılacak. Ayrıca, son maçlarda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyen ve sık sık sistemi eleştiren Kezman’a da görev verilmeyecek. Zico, Sırp oyuncuyu hem dinlendirmek hem de gözdağı vermek adına altın yedek Semih’i düşünüyor.

DÜN HEPSİNİ DEĞİŞTİRDİ

ZICO’NUN dün yapılan son antrenmanda kalede Serdar, defansta Gökhan, Yasin, Can, Vederson orta sahada C.Kazım,. Selçuk, Kemal, Ali Bilgin Uğur ileri de ise tek Semih’i oynatması ise kafaları karıştırdı. Brezilyalı çalıştırıcının bugünkü G.Antepspor sınavında sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı merakla bekleniyor.
vatan
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 08:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet necati ayhan IP: 88.254.92.xxx Tarih : 18.08.2007 10:59:14
sende iyi futbolcularvar ama hiç birinin doğru dürüst oynamasına izin vermiyorsun