29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Carlos’a forma yetmiyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, her maça beş forma ile gidiyor. Rakip takım oyuncularının isteklerini ancak karşılayabilen Roberto Carlos'un Fenerium mağazalarından belli bir kotası olduğu için aşırı forma talebinden dolayı yıllık ücretinden yüklü miktarda kesinti yapılıyor


Fenerbahçe’nin oynadığı tüm maçlarda rakip takım oyuncuları, Roberto Carlos’un imzalı formasını alabilmek için büyük çaba harcıyor.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos’a forma yetmiyor. Ünlü oyuncu, sarı-lacivertli ekibin karşılaştığı rakiplerinin birçok oyuncusunun kıskacından kurtulabilmek için her maça beş adet kendi forması ile gidiyor.
Sahaya çıkmadan önce rakip oyuncuların bir çoğundan devre arasında ya da maç sonunda forma değişme teklifi alan Carlos, bir karşılaşmada giydiği iki formayı rakip oyunculardan kendisine başvuran ilk iki kişiye armağan ediyor.
Ayrıca yanında getirdiği üç formayı da soyunma odasına gelen ve kendisinden forma isteyen rakip takım oyuncularına veren Carlos için her maça beş adet forma götürülüyor. Fenerium’dan malzeme almak için her futbolcu gibi belli bir kotası olan Carlos, karşılaşmalardaki talebi karşılamak için bu kotayı çoktan aşmış durumda bulunuyor.
Carlos’un maçlara götürdüğü formalar için yıllık ücretinden yüklü miktarlarda kesintiler yapılıyor.
Fenerbahçeli yöneticiler de araçlarının bagajında çok sayıda imzalanmış Carlos formasını hazır bulunduruyor. Yöneticiler her gittikleri yerde özellikle Carlos‘un 3 numaralı ve imzalı forma taleplerini yerine getirmek için tedbirli davranıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 18:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?