29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Carlos'tan 'Roberto Carlos' tanımı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol televizyon kanalı Telemadrid'de katıldığı programda ''Roberto Carlos''u, ''Mutlu ve öyle olmaya da devam edecek'' diye tanımladı.

Başta Real Madrid olmak üzere İspanya'daki futbol çevresi hakkında soru-cevap şeklinde tanımı istenen Roberto Carlos, şu anda İngiltere Milli Takımı'nın başında olan Real Madrid'in eski teknik direktörü Fabio Capello için ''Benim için en iyi teknik direktör'' dedi.

Real Madrid'in kaptanı Raul'u ''Herkes için bir sembol sadece Madridliler için değil dışarıdan gelen futbolcular için de örnek biri'' şeklinde tanımlarken, Santiago Bernabeu Stadı için ''Aman Tanrım. Üzerime bir yorgan geçirebilsem içinde yatarım. Çok fazla tarih ve iyi anılarım var'' değerlendirmesini yaptı.

Roberto Carlos, Brezilyalı meslektaşları hakkında ise, Ronaldo için ''Dünyanın bir numarası ve kardeşim olmaya devam edecek'', Ronaldinho'ya ''Diğer bir harikulade'' tanımını yaptı. Carlos, Barcelona'nın Arjantinli genç yıldızı Leonel Messi için de ''gelecek yıl dünyanın bir numarası olacak'' ifadelerini kullandı.

AA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 14:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?