26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çarşı, bana niye karşı?

Fenerli olduğu iddiasıyla yuhalanan şarkıcı Şebnem Bal, çok kırgın

Beşiktaş’ın fanatik taraftar grubu Çarşı tarafından düzenlenen gecede sahneye çıkan ve Fenerli olduğu iddiasıyla yuhalanan şarkıcı Şebnem Bal, çok kırgın: Sülalemde Fenerli yok, bana ayıp ettiler

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı’nın, Kuruçeşme Arena’da düzenlediği kutlama gecesinde sahne alan genç şarkıcı Şebnem Bal, Fenerbahçeli olduğu gerekçesiyle bir grup taraftarın protestosuna uğradı. “Fenerbahçeli istemiyoruz” diyerek Bal’ın sahneden inmesini isteyen taraftarlar sahneye yabancı madde atmaya başladı.

Bu tepkiler üzerine şarkısını tamamlayamadan sahneden inen Bal kutlama alanını terk etti . Babası Mahmut Bal’ın eski Beşiktaşlı futbolcu olduğunu söyleyen Şebnem Bal “Sülalemde Fenerli yok, Çarşı bana niye karşı?” sözleriyle Çarşı’ya sitem etti. Koyu bir Beşiktaşlı olduğunu vurgulayan Şebnem Bal o gece yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Şampiyonluk kutlamalarında ilk şarkımı söylerken 20 kişilik bir grup ” Fenerli sanatçı istemiyoruz “ diye bağırmaya başladı. Babam eski BJK’li futbolcudur. Ben de doğma büyüme Beşiktaşlıyım. Fatih’teki evimin önünde 8 metrelik BJK bayrağı asılıdır. Bunu bilmeyen de yoktur. Protestocu gruba ’Siz Beşiktaşlı olamazsınız’deyince iyice sinirlendiler. Önümüzdeki günlerde tribün liderleriyle basın açıklaması yapacağız.”

Bal, kutlama gecesinde ücretsiz sahne aldığını sözlerine ekleyerek “Fenerli olup da o kadar Çarşı taraftarının arasına girmek için kafadan sakat olmak lazım, linç ederler. Benim sülalemde Fenerbahçeli yok, bir tek eniştem Galatasaraylı. Geriye kalan tüm akrabalarım koyu Beşiktaşlıdır” dedi.

Bu arada tepkiye Şebnem Bal’ın “Rahmetli” adlı şarkısının sözlerinin neden olduğu öne sürüldü. Şarkının nakarat bölümünde “Siyahı kendime hiç yakıştıramam” cümlesi bulunuyor. Bilindiği gibi Beşiktaşın forma rengi siyah-beyaz.
 

...
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 16:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?