18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Cavcav: Teşvik primine karşı değilim

İstanbul - Birinci Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye’de teşvik primlerinin olmadığını söylememenin hata olduğunu belirterek, "Teşvik primi verilebilir, buna karşı değilim" dedi.

Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği Vakfı’nın yaptığı toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İlhan Cavcav, Fenerbahçe’nin İstanbulspor’a 600 milyar lira gönderdiği biçimindeki iddiaların toplantıda özellikle gündeme gelmediğini ifade ederek, "Fenerbahçe camiası büyük bir camiadır. Bu gibi olayların çıkmasını üzüntüyle karşılıyorum ve böyle bir olayın olduğuna da ihtimal vermiyorum. Aziz Yıldırım, Petkov ile ilgili ödedikleri paradan bahsetti" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Ortada makbuzlar var" demesi üzerine Cavcav, "Araştırma olur ve ortaya çıkarsa ona birşey diyemem. Böyle birşey olduğuna ihtimal vermiyorum. Çünkü koskaca Fenerbahçe camiasının böyle bir şeye tenezzül edeceği kanaatinde değilim" dedi.

"Türkiye’de teşvik primi olmadığına inanıyor musunuz?" biçimindeki soru üzerine Cavcav, "Türkiye’de zamanında teşvik primlerinin olmadığını söylememek hata. Bu her zaman olmuş olan olaylar. Ama ben her zaman şunu iddia ederim. Bir takım, bir takımın futbolcularına teşvik primini ’yenin’ diye veriyor. ’Yenil’ diye veriyorsa o zaman düşünmek lazım. Bana göre teşvik primi verilebilir. Bu bir motivasyondur, karşı değilim"diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 15:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?